Beschonken automobiliste met 3 kleine kinderen in auto aangehouden na aanrijding

 

Bennebroek – Op de Schoollaan in Bennebroek zijn vrijdagmiddag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. De aanrijding vond om even voor zes uur plaats op een kruising ter hoogte van de supermarkt. Na de aanrijding leek een van de auto’s door te rijden, ondanks dat de airbags af waren gegaan. Een tiental meter verder besloot de vrouw toch te stoppen.

In de auto bleken ook nog drie kleine kinderen te zitten. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de drie kinderen na te kijken. Na de controle bleken zij geen verwondingen opgelopen te hebben.

De politie heeft bij beide bestuurders een blaastest afgenomen. Een van de bestuurders, de vrouw die de drie kleine kinderen in haar auto had, bleek te veel alcohol te hebben gedronken. Zij is door de politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De drie kinderen mochten in een andere politieauto op de achterbank zitten. De politieagenten hebben de kinderen een korte uitleg gegeven over de politieauto. Nadat de afhandeling van het ongeval klaar was en beide auto’s waren weggesleept, hebben de politieagenten de kinderen naar een veilig adres gebracht.