Busje blijkt te hoog voor doorgang bij spoedpost ziekenhuis

 

Haarlem – Een busje bleek zaterdagavond te hoog voor een doorgang bij de ingang van de spoedpost bij het Spaarne ziekenhuis aan de Boerhaavelaan. Rond zeven uur wilde de bestuurder van het busje naar de spoedpost rijden, maar zag daarbij de maximum hoogte over het hoofd. Het busje bleek hoger dan de toegestane 2,40 meter te zijn.

Door de aanrijding kwam het busje vast te zitten. De brandweer moest ter plaatse komen om een kap op de voorkant van het busje te demonteren. Daarna kon het busje achteruit rijden en was de doorgang naar de spoedpost weer vrij.

Tijdens de afhandeling heeft de brandweer aan enkele geparkeerde auto’s gele kaarten uitgedeeld. De auto’s stonden bij het ziekenhuis verkeerd geparkeerd dat de brandweer nauwelijks er tussendoor kon.