Gewonde bij kettingbotsing tussen vier auto’s

 

Haarlem – Vier auto’s zijn zaterdag aan het begin van de avond met elkaar in botsing gekomen. Rond half zeven reden de auto’s over de Spanjaardslaan, toen een automobilist moest remmen voor het afremmende verkeer bij de verkeerslichten. Een andere automobiliste merkte dit te laat op en knalde op haar voorganger.

Uiteindelijk raakten vier auto’s betrokken bij de aanrijding. Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om de inzittenden, waaronder drie kinderen, na te kijken.

Na de controle door de ambulancebroeders moest een vrouw mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De drie kinderen kwamen er met de schrik van af. Een politieagente heeft hun een traumabeertje gegeven tegen de schrik.

Door het ongeval ondervond het verkeer op de Spanjaardslaan flinke hinder. Veel verkeer dat Zandvoort verlaat, rijdt via deze route naar de snelweg. Hierdoor ontstond er de nodige vertraging.