Hulpdiensten in actie na melding steekpartij Haarlem

 

Haarlem – Een man is woensdag aan het begin van de middag gewond geraakt bij een steekincident. Rond kwart over twaalf werden ambulance, politie en een traumahelikopter gealarmeerd om naar de Pladellastraat te gaan, waar het slachtoffer zich zou bevinden. De man zou betrokken zijn geweest bij een steekpartij en daardoor gewond zijn geraakt.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet meer ter plaatse te komen.

Waar de steekpartij precies heeft plaatsgevonden, is nog onduidelijk. Een paar honderd meter verderop, op de hoek van de Kruistochtstraat en de Zomerstraat, had de politie ook een plaats delict gemaakt.

De politie kon woensdagmiddag nog geen verdere mededelingen doen.