Jongen (14) flink gewond na ongelukkige val met fiets

 

Haarlem – Een 14-jarige jongen is dinsdagmiddag lelijk gewond geraakt nadat hij met zijn fiets ten val was gekomen. Rond vijf uur fietste de jongen over de Herensingel, toen vermoedelijk zijn ketting eraf schoot. Doordat de jongen op hetzelfde moment veel kracht op zijn trappers zette, schoot hij met zijn voet van de trapper af en kwam tussen de spaken van het voorwiel terecht.

De jongen kwam daardoor hard ten val. Niet alleen raakte hij gewond aan zijn voet die tussen de trappers kwam, ook kwamen door de val op het asfalt enkele tanden los te zitten, liep hij vermoedelijk een breuk in zijn arm op en liep hij meerdere schaafwonden op.

Ambulancebroeders hebben de gewonde jongen eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.