Man probeert telefoondief klem te rijden en botst tegen hek aan

 

Haarlem – Een automobilist heeft vrijdagmiddag geprobeerd de dief van zijn telefoon klem te rijden. Dat gebeurde rond vier uur op de Laan van Parijs. Even daarvoor had een jonge jongen de telefoon van de man gestolen en was hard weggerend. De man is vervolgens in zijn auto gestapt en in de buurt opzoek gegaan naar de dief.

Op de Laan van Parijs zag de man de jongen lopen. De man probeerde met zijn auto de jongen klem te rijden, maar schoot daarbij door tegen een hek aan. De jongen rende vervolgens snel de bosjes in en wist te ontkomen.

Naast dat de man zijn telefoon nu kwijt is, liep de auto van de man door de klap ook nog eens flinke schade op. De politie heeft de gegevens van de man genoteerd en is in de omgeving ook nog opzoek gegaan naar de jongen.

Voor zo ver bekend is de jongen nog niet gevonden.