Medewerker Spaarnelanden gewond door benzine in gezicht

 

Haarlem – Een medewerker van Spaarnelanden is woensdagmiddag gewond geraakt. Rond half een was hij samen met een collega vuilnis aan het ophalen op de hoek van de Betuwelaan en de Remelaarweg. Bij het ophalen van het afval viel een petfles op de grond. De vloeistof die daarin zat spoot uit de fles en kwam in het gezicht van een van de medewerkers terecht.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De medewerker had last van zijn ogen gekregen. Na de eerste hulp is hij met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Adviseur gevaarlijke stoffen (AGS) van de brandweer is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de vloeistof die in de fles zat.

Na onderzoek bleek dat het om benzine ging.