Overvallers of inbrekers betrapt door bewoners in Aerdenhout

 

Aerdenhout – Twee overvallers of inbrekers zijn woensdagavond door de bewoners van een woning aan de Zandvoorterweg betrapt. Rond kwart over tien vond het incident plaats. Veel politieagenten kwamen in kogelwerende vesten ter plaatse om opzoek te gaan naar de verdachten.

Nadat de bewoners de twee mannen betrapten, waarvan nog onduidelijk is of hun intentie een woningoverval of woninginbraak was, sloegen zij op de vlucht.

Via Burgernet werd gevraagd uit te kijken naar twee mannen. Een van de verdachte, een kleine man, zou een capuchon dragen. De andere verdachte, een grote man van circa 1,95 meter lang zou een dik postuur hebben.

Ondanks een uitgebreide zoektocht met onder meer een politiehond, zijn de verdachten niet meer gevonden.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en daarbij onder meer camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld.