Scooterrijdster bekneld onder achteruit rijdende vrachtwagen

 

Vogelenzang – Een scooterrijdster heeft woensdagmiddag korte tijd bekneld gezeten onder een vrachtwagen. Om even voor een uur wilde een vrachtwagenchauffeur op de Vogelenzangseweg – N206 achteruit rijden, maar zag daarbij de scooterrijdster die achter de vrachtwagen stond te wachten over het hoofd. De vrachtwagen reed achteruit en de vrouw kon geen kant meer op waarna zij met haar scooter ten val kwam.

Na de aanrijding kwam de vrouw met haarscooter onder de vrachtwagen bekneld te liggen. Gelukkig zag de vrachtwagenchauffeur snel daarna wat er aan de hand was en trapte hij op zijn rem.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de vrouw aan haar verwondingen behandeld. Na de behandeling in de ambulance bleek zij er wonderwel geen ernstige verwondingen aan over te houden.

De vrouw is door een bekende met de auto opgehaald. De vrachtwagenchauffeur is door de politie meegenomen om op het politiebureau een uitgebreide verklaring af te leggen.

Door het ongeval was de Vogelenzangseweg – N206 tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.