Twee gewonden bij ongeval met scooter op Duinlustweg in Overveen

 

Overveen – Twee jongens zijn maandag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een ongeval op de Duinlustweg in Overveen. Rond half zeven reden vier jongens na een bezoek aan het strand van Zandvoort via de Duinlustweg terug naar huis. Een van de scooters, met daarop twee inzittenden, raakte van de weg. De twee jongens kwamen daardoor hard ten val.

Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een van de jongens liep flinke verwondingen op. Ambulancebroeders hebben beide jongens eerste hulp verleend. Na de eerste zorg zijn zij beide overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het ongeval was de Duinlustweg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De scooter van de jongen is met de politie meegenomen.

De twee andere jongens zijn op hun scooter ook naar het ziekenhuis gereden.