Vrouw in scootmobiel gewond na aanrijding met bus in Haarlem

 

Haarlem – Een vrouw is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een bus. Om even over een uur reed de vrouw met haar scootmobiel bij het winkelcentrum van Schalkwijk. Toen zij de Azieweg wilde oversteken, kwam zij in botsing met een R-Net bus. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam, kwamen in actie om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. De traumahelikopter heeft enkele rondjes boven het ongeval gevlogen. Uiteindelijk was de hulp van het Mobiel Medisch Team niet meer nodig en is de vrouw per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Azieweg ter hoogte van het winkelcentrum Schalkwijk tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.