Fietser gewond bij aanrijding in Bennebroek, automobilist rijdt door

 

Bennebroek – Een jonge fietser is donderdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Bennebroek. Het ongeval vond om even over vier uur plaats op de kruising van de Bennebroekerdreef en de Rijksstraatweg. De automobilist is na het ongeval doorgereden.

Ambulance en politie kwam ter plaatsen om hulp te verlenen. De fietser raakte door de aanrijding gewond en moest behandeld worden door het ambulancepersoneel. Na de behandeling in de ambulance is hij voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is nog op zoek naar de doorgereden automobilist. De automobilist reed in een zilverkleurige Mercedes in de richting van Hillegom. Getuigen die wat gezien hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie.