Kop-staartbotsing langs Boulevard in Zandvoort

 

Zandvoort – Twee auto’s zijn donderdagavond met een flinke snelheid op elkaar geklapt. Om even over acht uur reed een automobilist over de Boulevard Barnaart toen hij linksaf wilde slaan om een parkeerplaats op te rijden. De automobilist daarachter merkte te laat op dat de automoblist afremde en knalde met een flinke snelheid op de auto voor hem.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Omdat de airbags van de achterste auto waren uitgegaan, hebben ambulancebroeders de inzittenden gecontroleerd. Uiteindelijk bleek iedereen er met de schrik vanaf te zijn gekomen.

Door het ongeval was de rijstrook in noordelijke richting tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Politieagenten hebben het verkeer om de beurt via de andere rijstrook langs het ongeval geleidt.