Man gewond bij ongeval Whilhelminastraat Haarlem

 

Haarlem – Op de kruising van de Wilhelminastraat en de Keizerstraat zijn maandagavond twee auto’s hard met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond kwart voor negen plaats. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De twee auto’s kwamen met elkaar in botsing waar twee rijbanen worden samengevoegd tot een rijbaan.

Na het ongeval schoot een van de auto’s nog een stuk door. Daar kwam de auto tegen een geparkeerd busje tot stilstand.

De inzittende van een van de auto’s moest door ambulance en brandweerpersoneel uit het voertuig bevrijd worden. Hij is na de eerste zorg per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De overige drie inzittenden zijn ook door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Zij kwamen er met de schrik van af.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Hierdoor was de Wilhelminastraat in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het busverkeer liep hierdoor ook de nodige vertraging op.