Toeriste gewond na val met fiets in Overveen

 

Overveen – Een toeriste is zaterdagmiddag met haar fiets ten val gekomen. Dat gebeurde rond kwart over twee op het fietspad langs de Duinlustweg in Overveen toen zij daar met haar dochter reed. De vrouw kwam door de val hard met haar hoofd op het asfalt terecht en raakte gewond. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

In afwachting van de ambulance boden omstanders de vrouw eerste hulp aan. Ambulancebroeders hebben de zorg vervolgens overgenomen en aan haar verwondingen behandeld. Na de eerste zorg is de vrouw per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten hebben de twee fietsen, ook de fiets van de dochter, met een politiebusje meegenomen en overgebracht naar het politiebureau. De fietsen kunnen daar later weer worden opgehaald.