Twee gewonden bij ongeval tussen scooter en busje

 

Lijnden – Twee personen zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Hoofdweg in Lijnden. Rond kwart voor zeven reed de scooter met daarop twee opzittenden over de Hoofdweg, toen zij over het hoofd werden gezien door de bestuurder van een busje dat wilde keren. Een botsing was het gevolg, waarbij beide personen hard ten val kwamen.

Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Beide slachtoffers raakte door de val gewond en moesten door de ambulancebroeders worden behandeld. Na de eerste zorg zijn zij beide per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De (doodlopende) weg was hierdoor geruime tijd afgesloten voor het verkeer. Enkele automobilisten moesten wachten tot de politie klaar was met het onderzoek voordat zij de straat konden verlaten.