Beschonken automobiliste crasht op N201 in Hoofddorp

 

Hoofddorp – De bestuurster van een auto is woensdagavond op de N201 – Weg om de Noord met haar auto van de weg geraakt. Het ongeval vond om even voor twaalf uur ’s nachts plaats in de richting van Heemstede. Ambulance, brandweer en politie rukten uit om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de twee inzittenden eerste hulp verleend. Ondanks de flink klap, raakte zowel de bestuurster als de passagiere niet gewond. Het voertuig raakte wel zwaar beschadigd.

Uit een blaastest bleek dat de bestuurster van de auto te veel alcohol heeft gedronken. Zij is daarop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau om een uitgebreide blaastest af te leggen.

Door het ongeval was de N201 – Weg om de Noord richting Heemstede geruime tijd afgesloten voor het verkeer. Het verkeer dat achter het ongeval kwam te staan moest hierdoor wachten tot de weg weer vrijgegeven werd.