Gewonde bij ongeval op Kruisweg – N201 in Cruquius

 

Cruquius – Op de Kruisweg – N201 ter hoogte van de Cruquius zijn vrijdagmiddag drie auto’s op elkaar gebotst. Rond half drie moest de bestuurder van de voorste auto afremmen voor het verkeer dat voor hem reed. Een automobiliste merkte dat te laat op en knalde met hoge snelheid op haar voorganger. Deze auto schoot vervolgens ook weer door tegen de auto daarvoor.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de inzittenden van de auto’s nagekeken. Uiteindelijk moest een persoon met de ambulance mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Door het ongeval was een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor de nodige vertraging voor het verkeer dat vanuit Heemstede richting Hoofddorp wilde rijden. Een bergingsauto heeft twee van de drie beschadigde voertuigen weggesleept, de voorste auto kon nog verder rijden.