Meisje gewond bij aanrijding tussen snorfiets en auto

 

Bloemendaal – Een meisje is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding tussen een auto en een snorfiets. Om even over half zes wilde het meisje vanaf de Donkerelaan oversteken naar de Sterreboslaan, maar kwam daarbij in botsing met een auto. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Het meisje raakte door de aanrijding gewond aan haar voet. Ambulancebroeders hebben haar in de ambulance eerste hulp verleend. De ambulancebroeders wilde haar naar het Rode Kruis ziekenhuis brengen voor verdere behandeling, maar uiteindelijk is zij vanaf de brancard in een auto getild en door een bekende met de auto naar het ziekenhuis gebracht. Daar zal zij verder aan haar verwondingen worden behandeld.

Politieagenten hebben de snorfiets meegenomen.