Scooterrijder gewond na val door loszittende stoeptegels

 

Aerdenhout – De bestuurder van een snorscooter is zaterdagmiddag hard ten val gekomen nadat hij met zijn snorscooter onderuit ging. Rond kwart over drie reed de jongen over het fietspad langs de Zandvoorterweg. Ter hoogte van de Zuidlaan lagen enkele stoeptegels op het fietspad los, waardoor de jongen met zijn scooter onderuit ging.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De jongen raakte door de val gewond aan zijn gezicht. Ambulancebroeders hebben de jongen ter plaatse in de ambulance aan zijn verwondingen kunnen behandelen.

Om meer ongelukken te voorkomen hebben politieagenten het stuk fietspad met pilonnen afgezet. De gemeente is ingeschakeld om het fietspad direct te komen repareren zodat er geen andere fietsers of snorscooters onderuit kunnen gaan.