Vrouw ernstig gewond na val met fiets langs Boulevard Zandvoort

 

Zandvoort – Een vrouw is donderdag aan het einde van de middag lelijk ten val gekomen met haar fiets. Rond kwart over vijf kwam de vrouw langs de Boulevard Barnaart met haar fiets ten val. In eerste instantie werd er een ambulance opgeroepen om de vrouw ter plaatse aan haar verwondingen te behandelen.

Tijdens de hulpverlening verslechterde de situatie van het slachtoffer dermate, dat de komt van het Mobiel Medisch Team noodzakelijk was. De traumahelikopter landde even later op het parkeerterrein langs de boulevard.

Ambulancebroeders en het personeel van de traumahelikopter hebben het slachtoffer hulp verleend. Na de behandeling in de ambulance is zij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Politiemotoren hebben de ambulance daarbij door het verkeer begeleid om zo snel mogelijk bij het ziekenhuis aan te komen.

Tijdens het landen en opstijgen van de traumahelikopter was de Boulevard Barnaart tijdelijk afgesloten voor het verkeer.