Drie gewonden bij ongeval met over de kop geslagen taxibus in Badhoevedorp

 

Badhoevedorp – Bij een botsing tussen een taxibusje en een personenauto zijn dinsdagavond drie gewonden gevallen. Rond half elf kwamen de twee voertuigen hard met elkaar in botsing op de kruising van de Schipholweg en de Sloterweg. Het taxibusje kwam na de aanrijding op z’n kop tot stilstand.

Meerdere hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de slachtoffers eerste hulp verleend. Na de eerste hulp zijn alle drie de personen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Schipholweg – N232 was hierdoor geruime tijd deels afgesloten voor het verkeer.