Duitse toerist op longboard gewond na botsing met auto in Overveen

 

Overveen – Een jongen uit Duitsland is dinsdagavond gewond geraakt bij een botsing met een auto. Rond kwart over acht reed hij op de rijbaan van de Zeeweg, toen hij plots met zijn longboard naar links bewoog. Een automobilist die op de linker rijbaan reed kon de jongen met meer ontwijken waarna de twee met elkaar in botsing kwamen.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de gewonde jongen eerste hulp verleend. Hij is na de eerste zorg met meerdere verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is onduidelijk waarom de jongen op de rijbaan reed in plaats van het naastgelegen fietspad. Vrienden hebben het longboard van het slachtoffer mee teruggenomen naar de camping waar zij verblijven.