Maaltijdbezorger onder invloed van drugs gewond bij aanrijding met auto

 

Haarlem – Een maaltijdbezorger is donderdagavond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Om even voor half zeven reed de scooterrijder in tegengestelde richting door de Spaarnwouderstraat, toen er een auto vanuit een zijstraat kwam. De maaltijdbezorger kon niet meer op tijd remmen en kwam in botsing met de auto.

De jongen raakte bij zijn val gewond. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp verlenen. Tijdens de hulpverlening kregen de hulpverleners de indruk dat de jongen mogelijk onder invloed van drugs verkeerde.

Agenten hebben bij de jongen een drugstest afgenomen, waaruit bleek dat de jongen daadwerkelijk onder invloed van verdovende middelen was.

Na de behandeling in de ambulance is hij voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. Daar zal ook bloed van het slachtoffer worden afgenomen voor een uitgebreider drugsonderzoek.