Gewonde en fikse schade bij aanrijding op Drie Merenweg – N205 Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Bij een aanrijding op de Drie Merenweg – N205 is vrijdagmiddag een persoon gewond geraakt. Rond kwart over drie kwamen twee voertuigen op de kruising van de Drie Merenweg – N205 en de Schipholweg – N232 hard met elkaar in botsing. Een van de bestuurders raakte door de klap gewond. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer in de ambulance aan zijn verwondingen behandeld. Na de eerste zorg is hij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval ontstond er op de Drie Merenweg – N205 in de richting van Hoofddorp een flinke file. Een bergingswagen heeft de twee beschadigde voertuigen weggesleept waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.