Oudere vrouw raakt van de weg en ramt geparkeerde auto

 

Haarlem – Een oudere vrouw is donderdagmiddag met haar auto van de weggeraakt en tegen een geparkeerde auto tot stilstand gekomen. Het ongeval vond rond kwart over twee plaats in de Pieter van Musschenbroekstraat. Door nog onbekende oorzaak raakte de 89-jarige vrouw met haar auto van de weg, reed een lantaarnpaal omver en kwam vervolgens tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

De geparkeerde auto reed botste door de klap nog tegen een elektriciteitskast aan.

Medewerkers van een naastgelegen sportschool schoten de vrouw direct te hulp. Ondanks de flinke klap raakte de vrouw niet gewond. Wel was zij flink geschrokken. Medewerkers van de sportschool hebben haar opgevangen en wat te drinken aangeboden.

Politieagenten zijn later op de middag ter plaatse gekomen voor het opnemen van de schade.