Porsche-bestuurster knalt achterop auto voor verkeerslichten

 

Haarlem – De bestuurster van een vrij nieuwe Porsche Panamera is dinsdagmiddag achterop een andere auto gereden. Het ongeval vond rond kwart over een plaats voor de verkeerslichten op de kruising van de Westelijke Randweg – N208 en de Wagenweg. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Een van de inzittenden van de aangereden auto raakte gewond. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer behandeld en samen met de andere inzittende van de voorste auto overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurster van de Porsche kwam er met de schrik van af. Wel zal zij flink balen van de schade, de auto was nog geen half jaar oud (30-03-2018).

Door het ongeval was de kruising van de Westelijke Randweg – N208 en de Wagenweg tijdelijk afgesloten. Verkeer dat vanaf de Randweg richting Heemstede reed, werd verplicht rechtsaf te slaan richting de Herenweg.