Twee doden bij frontale botsing op Drie Merenweg – N205 in Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Op de Drie Merenweg – N205 zijn zaterdagmiddag twee personen zwaargewond geraakt. Rond kwart over vijf raakte een auto van de weg en kwam op de tegengestelde rijbaan terecht. Daar kwam de auto frontaal in botsing met een tegemoetkomende auto. De twee inzittenden van de auto die van de weg raakte, raakten zwaargewond en overleden later in het ziekenhuis.

Meerdere hulpdiensten, waaronder twee traumahelikopters kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de slachtoffers eerste hulp verleend, waarna beide slachtoffers per ambulance zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto kwam er met de schrik vanaf.

Door het ongeval was de Drie Merenweg – N205 in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

De twee slachtoffers, een 19-jarige automobilist uit Hoofddorp met zijn passagier, een 20-jarige man uit Nieuwegein overleden enige tijd later aan hun verwondingen.