Nep-pizzabezorgers bedreigen vrouw met wapen tijdens woningoverval

 

Haarlem – Drie overvallers hebben zich maandagavond als pizzabezorger voorgedaan bij een overval op een woning. De overval vond plaats rond half tien plaats bij een woning aan de Lange Herenvest in Haarlem. Na de overval vluchtten de drie jongens weg in de richting van het Spaarne.

De politie is direct in de omgeving een zoektocht gestart naar de jongens. Ook werd de straat deels afgezet omdat er op de stoep nog een verse pizza lag die de overvallers gebruikte om zich voor te doen als pizzabezorger.

Mogelijk is deze pizza vlak voor de overval bij de pizzeria gehaald die om de hoek van de overvallen woning zit. Ook daar was politie aanwezig.

De Forensische Opsporing is ter plaatse gekomen om alle sporen in en buiten de woning veilig te stellen.

Voor zo ver bekend zijn er door de politie nog geen verdachten aangehouden.