Twee kinderen gewond bij ongeval in Heemstede

 

Heemstede – Twee kinderen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding in Heemstede. Rond kwart voor vier verleende een automobilist bij het afslaan geen voorrang aan een andere auto op de kruising van de Lanckhorstlaan en de Bronsteeweg. De twee voertuigen kwamen met een flinke klap tegen elkaar aan. Ambulance, brandweer en politie werden gealarmeerd om hulp te verlenen.

Net na de aanrijding kwam er onder de motorkap van het busje rook vandaan. De inzittenden wisten op eigen kracht uit de voertuigen te komen. Ambulancebroeders hebben de inzittenden nagekeken. Twee kinderen die in een van de auto’s zaten zijn voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de kruising deels afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor flinke overlast op de Lanckhorstlaan.