Dronken automobilist beland met busje op z’n kant op Zeeweg – N200 in Overveen

 

Overveen – De bestuurder van een busje is woensdagavond met zijn busje op z’n kant beland bij een ongeval op de Zeeweg – N200 in Overveen. Rond kwart voor zeven reed de man vanuit Bloemendaal aan Zee in de richting van Overveen, toen hij met het busje in de berm kwam en vervolgens op z’n kant raakte. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de man vervolgens nagekeken. De man was er zelf van overtuigd dat hij niet gewond was geraakt en wilde niet mee naar het ziekenhuis. Politieagenten merkte dat de man onder invloed van alcohol verkeerde.

Onder lichte dwang is de man uiteindelijk toch de brancard opgestapt en met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. Een politieagente is met de ambulance meegereden om de man in de gaten te kunnen houden.

In het ziekenhuis zal er van de man bloed worden afgenomen om zijn alcoholpromillage te kunnen vaststellen.

Door het ongeval was de Zeeweg – N200 in de richting van Overveen afgesloten voor het verkeer. Een berger heeft het busje later op de avond weggesleept.