Voetganger door auto aangereden op zebrapad

 

Haarlem – Een voetganger is vrijdag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Rond kwart over zes stak de voetganger op de Europaweg het zebrapad over, toen hij werd geschept door een automobiliste. De man rolde via de motorkap over het voorruit van de auto en kwam vervolgens op het asfalt terecht.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de man in de ambulance aan zijn verwondingen behandeld. Het slachtoffer bleek er geen ernstige verwondingen aan overgehouden te hebben. Hij kon met een mitella om zijn arm de ambulance uitstappen en is door de ambulancebroeders geadviseerd om zelf langs de spoedeisende hulp te gaan.

De automobiliste die de man had aangereden, heeft de man vervolgens met de auto naar het ziekenhuis gebracht.