Aanrijding op A200 bij afslag naar Rottepolderplein

 

Halfweg – Op de A200 zijn dinsdagmiddag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond kwart voor vier plaats komende vanuit Haarlem op de afslag naar het Rottepolderplein. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Tussen twee voertuigen had een kop-staartbotsing plaatsgevonden. De bestuurder van de achterste auto reed met een flinke klap tegen zijn voorganger aan, waardoor de airbags werden geactiveerd. Ambulancebroeders hebben hem in de ambulance nagekeken.

Na de controle bleek hij niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. Een bergingswagen heeft beide auto’s weggesleept.

Door het ongeval was een rijstrook op de A200 afgesloten voor het verkeer. Het overige verkeer ondervond hier enige hinder van.