Automobilist rijdt zich klem op varkensrug in Heemstede

 

Heemstede – Een automobilist is zaterdagmiddag met zijn wagen op een varkensrug tot stilstand gekomen. De bestuurder reed over de Heemsteedse Dreef toen hij bij de verkeerslichten linksaf wilde slaan. De man dacht even een stukje van de stoep mee te kunnen pakken om zo een aantal stilstaande auto’s te passeren, maar zag daarbij de varkensrug over het hoofd.

De bestuurder kwam met zijn wagen helemaal klem te zitten en kon geen kant meer op. In eerste instantie werd de wegenwacht ingeschakeld, maar die konden niet veel betekenen. Een bergingswagen moest er aan te pas komen om de wagen weer los te trekken.

Tijdens de bergingsactie werd het verkeer op de Heemsteedse Dreef stilgezet. In de tijd daarvoor was er maar een rijstrook beschikbaar voor het verkeer, waardoor er de nodige verkeershinder ontstond.