Inzittenden ontkennen gereden te hebben bij ongeval in Overveen

 

Overveen – Een automobilist is maandagavond even voor de jaarwisseling met zijn auto gecrasht op de rotonde bij de Militairenweg in Overveen. Rond kwart voor twaalf reed de automobilist over de rotonde bij de Zeeweg, toen hij de macht over het stuur verloor, een stoeprandje raakte en een put uit de grond reed. De auto kwam iets verderop tot stilstand.

Een getuige zag het ongeval gebeuren en waarschuwde de politie. Bij aankomst van de politie verklaarde beide inzittenden niet gereden te hebben.

Mede doordat de airbags uit waren gegaan is een ambulance ter plaatse gekomen om de twee inzittenden na te kijken. Zij verklaarden nergens last van te hebben.

Ondertussen namen beide personen continu lachgas-ballonen. Vermoedelijk waren de twee ook onder invloed van alcohol, maar omdat niet kon worden vastgesteld wie er gereden heeft hebben agenten geen blaastest afgenomen.

Gezien de flinke schade die de auto heeft opgelopen en de eigenaar hier genoeg schade aan over heeft gehouden, hebben agenten het hierbij gelaten.