Motorrijder onderuit door van rijbaan wisselende automobilist

 

Bloemendaal – Een motorrijder is woensdagmiddag op de Kleverlaan met zijn motor onderuit gegaan. Rond vier uur reed de man ter hoogte van de spoorwegovergang op de rijbaan voor rechts af, toen een automobilist van rijbaan wisselde. Vermoedelijk heeft de automobilist de motorrijder niet gezien, waardoor de motorrijder vol in de remmen moest om een aanrijding te voorkomen.

Het lukte de motorrijder om niet geraakt te worden door de auto, maar door het abrupte remmen ging de motorrijder wel zelf onderuit.

Na het ongeval reed de automobilist door. Het is niet duidelijk of de automobilist dit bewust deed of niets van het ongeval heeft gemerkt.

De motorrijder raakte niet gewond. Politieagenten kwamen ter plaatse om gegevens te noteren. Een agent is bij een naastgelegen bedrijf naar binnen gegaan om te kijken of daar nog bruikbare camerabeelden aanwezig zijn.