Motorrijder overleden bij ernstige aanrijding N205 Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een motorrijder is zaterdagochtend om het leven gekomen bij een ernstige aanrijding op de Drie Merenweg – N205. Rond elf uur ging het mis bij de verkeerslichten om af te slaan in de richting van de Cruquius. De motorrijder botste met hoge snelheid op een afslaande auto en kwam enkele meters verder op het asfalt terecht.

Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden gealarmeerd om hulp te komen verlenen. Ondanks de inzet bleek de motorrijder aan zijn verwondingen te zijn overleden.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De Drie Merenweg – N205 was hierdoor geruime tijd deels afgesloten voor het verkeer.