Politie doet uitgebreid onderzoek na aantreffen dode vrouw in woning

 

Haarlem – De politie is zondagmiddag een uitgebreid onderzoek gestart na het aantreffen van een dode vrouw in een woning. Rond een uur ’s middags kwam de melding bij de hulpdiensten binnen, waarop onder meer een traumahelikopter werd gealarmeerd. Bij aankomst in de Van Deventerstraat bleek te vrouw al te zijn overleden.

Rechercheurs zijn ter plaatse gekomen om alle sporen in de woning veilig te stellen. Eerder die middag meldde een 55-jarige Haarlemmer zich op het politiebureau. Hij vertelde dat hij even daarvoor zijn vrouw om het leven had gebracht.

De verdachte is onmiddellijk aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Even later vonden agenten een 38-jarige vrouw in een woning aan de van Deventerstraat, zij bleek door een misdrijf te zijn overleden. Het blijkt om de echtgenote van de aangehouden Haarlemmer te gaan.