Twee gewonden bij verkeersongeval op Amsterdamsevaart

 

Haarlem – Bij een verkeersongeval op de Amsterdamsevaart zijn maandagmiddag twee gewonden gevallen. Rond kwart voor vijf botste de bestuurder van een busje ter hoogte van de verkeerslichten bij de Amsterdamse Poort achterop een personenwagen. Drie ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

In de personenauto zat ook een klein kind. Ambulancebroeders hebben de inzittenden nagekeken. Na de controle bleek dat twee vrouwen gewond waren geraakt en voor verdere zorg naar het ziekenhuis moesten.

Het kind dat in de auto zat, kwam er met de schrik van af. Zij heeft een traumabeertje gekregen tegen de schrik.

Door het ongeval ontstond er flinke hinder op de Amsterdamsevaart – N200. Het verkeer dat Haarlem in wilde rijden stond ter hoogte van de Prins Bernhardlaan al vast.

Door de aanrijding kon het busje niet meer verder rijden. Een bergingswagen heeft het voertuig weggesleept.