Wielrenner aangereden op Vogelenzangseweg – N206

 

Vogelenzang – Een wielrenner is dinsdagavond op de Vogelenzangseweg – N206 met zijn fiets onderuit gegaan. Om even over half acht reed de man over de hoofdrijbaan toen een automobilist hem wilde passeren. Op dat zelfde moment reed er ook een auto in tegengestelde richting, waardoor de automobilist niet kon uitwijken. Door de minimale ruimte die toen ontstond, tikte de automobilist de fietser aan.

De fietser kwam vervolgens op het asfalt ten val. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben de man in de ambulance nagekeken. Na de controle bleek dat hij geen ernstige verwondingen had opgelopen. Inmiddels was ook familie van de man gearriveerd. Hem is aangeraden om met de auto langs de spoedeisende hulp bij het ziekenhuis te gaan.

De racefiets is achterin de auto meegenomen.