Automobilist aangehouden na ongeval op Weg om de Noord – N201 in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een automobilist is zaterdagmiddag op de Weg om de Noord – N201 met zijn auto tegen een boom aangereden. Het ongeval vond rond kwart over drie plaats op de Weg om de Noord – N201. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ondanks de flinke klap kwam de bestuurder er zonder ernstige verwondingen van af. Politieagenten hebben bij de bestuurder een speekseltest afgenomen om te controleren of de bestuurder onder invloed van drugs was. De uitslag hiervan bleek positief te zijn, waarop de bestuurder is aangehouden.

De man is door agenten naar het politiebureau gebracht waar verder onderzoek gedaan zal worden.

Door het ongeval was de Weg om de Noord – N201 vanaf de Van Heuven Goedhartlaan afgesloten voor het verkeer. Een bergingswagen heeft de beschadigde wagen weggesleept.