Automobilist rijdt de sloot in langs Drie Merenweg – N205 Cruquius

 

Cruquius – Een automobilist is woensdagavond om even voor middernacht met zijn wagen in de sloot langs de Drie Merenweg – N205 Cruquius gereden. Rond kwart voor twaalf raakte de automobilist in de slip en reed via de berm de naastgelegen sloot in. Hulpdiensten, waaronder een traumateam uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

De twee inzittenden bleken zelf al uit de auto te zijn gekomen en waren in eerste instantie richting huis gelopen. Even later kwamen zij weer terug op de plek waar de auto te water was geraakt en waren inmiddels ook al twee ambulances, de brandweer, politie en een traumateam aangekomen. Al snel bleek dat er niemand meer in de auto zat en er geen gewonden waren gevallen.

De Drie Merenweg – N205 Cruquius was tijdens het incident in de richting van Haarlem afgesloten voor al het verkeer. Een bergingswagen heeft de auto later uit de sloot gehaald.