Gewonde en twee aanhoudingen bij mogelijke steekpartij discotheek Zandvoort

 

Zandvoort – Bij een ruzie in een discotheek in Zandvoort is op nieuwjaarsnacht een vrouw gewond geraakt. Rond half vijf ontstond er ruzie in een discotheek aan de Haltestraat. Bij de politie kwam de melding binnen dat er een steekpartij zou hebben plaatsgevonden, waarop de politie met meerdere eenheden ter plaatse kwam.

Bij aankomst bleek een vrouw gewond te zijn geraakt. Zij bleek enkele snijwonden opgelopen te hebben. Onduidelijk is nog of er daadwerkelijk gestoken is of dat de vrouw in kapot glas is gevallen en daardoor de verwondingen heeft opgelopen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer hulp verleend. Na de eerste zorg is zij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede persoon liep verwondingen in zijn nek op. Hij kon ter plaatse worden behandeld door het ambulancepersoneel.

Een straat verderop wist de politie twee verdachten aan te houden. Beide zijn met een politiebusje overgebracht naar het politiebureau.