Meisje gewond na koprol met fiets in Bennebroek

 

Bennebroek – Een meisje is maandagavond gewond geraakt nadat ze met haar fiets ten val was gekomen. Het ongeval vond rond kwart voor elf plaats bij de Harp in Bennebroek. Een aantal jongeren waren daar met hun fiets en scooter aan het rondrijden. Vermoedelijk heeft de jonge dame even daarvoor met haar hand aan de scooterrijder gehangen waardoor zij een hoge snelheid had. Toen zij met haar fiets over een drempel reed, kwam ze ten val.

De fietsster maakte daarbij met haar fiets een koprol en kwam met haar gezicht op straat terecht. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben haar eerste hulp verleend. Door de val liep zij aangezichtsletsel op. Na de behandeling in de ambulance hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis, maar is haar geadviseerd om langs de huisartsenpost te gaan.