Motorrijder gewond bij botsing met Porsche op Schalkwijkerstraat

 

Haarlem – Een motorrijder is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een Porsche. Even voorbij de Byzantiumstraat kwamen de auto en motorrijder met elkaar in botsing. De motorrijder botste met een flinke klap tegen de achterkant van de Porsche aan, waardoor de motorrijder ten val kwam. Het achterwiel van de Porsche kwam door de klap scheef te staan.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de motorrijder aan zijn verwondingen behandeld. Na de eerste zorg is hij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de Schalkwijkerstraat in de richting van de Lange Brug vanaf de Byzantiumstraat afgesloten voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.