Scooterrijder aangehouden bij ongeval op Schipholweg

 

Badhoevedorp – De bestuurder van een scooter is vrijdagavond onderuit gegaan. Rond kwart over elf reed de man over het fietspad langs de Schipholweg – N232 toen hij van de weg raakte en daardoor in de berm kwam. De man kwam met zijn scooter ten val en raakte gewond.

Ambulance en medewerkers van de Koninklijke Marechaussee kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de man eerste hulp verleend. Tijdens de hulpverlening werd duidelijk dat de man onder invloed van alcohol verkeerde.

Na de eerste zorg is hij voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Een motorrijder van de Koninklijke Marechaussee is achter de ambulance aangereden. In het ziekenhuis zal ook bloed van de man worden afgenomen om het exacte alcoholpromillage vast te stellen.