Scooterrijder flink gewond bij botsing met auto in Zwanenburg

 

Zwanenburg – Een scooterrijder is zondagmiddag flink gewond geraakt bij een botsing met een auto. Rond half vier kwam de scooterrijder op de kruising van de Olmenlaan en de Dennenlaan hard in botsing met een auto. De twee opzittenden van de scooter kwamen ten val en de scooter kwam enkele meters verder te liggen.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Beide slachtoffers zijn door de ambulancebroeders aan hun verwondingen behandeld. Een van de twee raakte flink gewond en moest voor verdere zorg overgebracht worden naar het ziekenhuis.

Gezien de ernst van de verwondingen is de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. De kruising was hierdoor tijdelijk deels afgesloten voor het verkeer.