Vrouw gewond na botsing met boom in Aerdenhout

 

Aerdenhout – Een oudere vrouw is vrijdagmiddag op de Oosterduinweg met haar auto tegen een boom gebotst. Het ongeval vond rond half vijf plaats toen de vrouw om onduidelijk reden met haar auto van de weg raakte. De vrouw botste vervolgens tegen een boom aan en kwam gedraaid op de weg tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben haar voorzichtig uit de auto gehaald en op de brancard gelegd. Zij is vervolgens in de ambulance aan haar verwondingen behandeld.

Politieagenten hebben bij de vrouw een alcohol- en speekseltest afgenomen. De uitslag van de speekseltest bleek positief te zijn.

De vrouw is na de eerste zorg voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis zal bloed worden afgenomen voor verder onderzoek.