Vrouw probeert met lege servetten onder schade van aanrijding uit te komen

 

Haarlem – Een vrouw heeft woensdagochtend geprobeerd om met een paar lege servetten onder de schade van een aanrijding die zij had veroorzaakt uit te komen. De vrouw reed ’s ochtends over het Oranjeplein in Haarlem, toen zij met haar auto in de bocht weggleed en tegen minstens 2 geparkeerde wagens aanreed.

Een buurtbewoner zag het gebeuren en sprak de vrouw daarop aan. De vrouw deed daarop alsof ze netjes een briefje met haar gegevens onder de ruitenwisser van de beschadigde auto achterliet, maar in werkelijkheid bleken het een paar lege servetten te zijn.

Toen buurtbewoners hier achterkwamen hebben zij alsnog de politie gewaarschuwd. De agenten hebben gegevens van getuigen opgenomen en zullen een onderzoek starten. Het kenteken van de vrouw was wel door een alerte buurtbewoner genoteerd, dus vermoedelijk zal de vrouw alsnog snel door de politie gevonden worden.

De ten naam gestelden van de beschadigde voertuigen zijn door de politie in kennis gesteld. Mogelijk liep ook nog een derde geparkeerde voertuig schade op, maar dit voertuig was al weg.