Automobilist ziet auto over het hoofd in Zwanenburg

 

Zwanenburg – Een automobilist is woensdagavond tegen een andere auto gebotst. Rond half elf wilde de man vanaf de Wilgenlaan de IJweg oprijden, maar zag daarbij een automobilist over het hoofd die over de IJweg reed. Een botsing was het gevolg, waarbij beide auto’s flinke schade opliepen.

In eerste instantie werd alleen de politie gealarmeerd omdat er geen sprake leek te zijn van letsel. Bij aankomst van de politie werd er gezien de flinke klap die de automobilist door het ongeval heeft gehad, er toch een ambulance bij opgeroepen. De airbags waren door de klap ook afgegaan.

Ambulancebroeders hebben de bestuurder van de auto gecontroleerd. Na controle in de ambulance bleek hij niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Een bergingswagen heeft beide beschadigde auto’s later op de avond weggesleept.